Vi söker en Förskollärare

Var med och gör skillnad för varje barn! Nu söker vi dig som är en nyfiken och lösningsinriktad pedagog med nya tankar och idéer.

Vem är du?
Du är utbildad förskollärare med stor glädje och lust inför ditt uppdrag, driftig och engagerad. Vi tror att du är en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagens olika situationer genom lek och fantasi. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och har en förmåga att ta tillvara alla barns olika kompetenser. Du har även ett trevligt och professionellt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vilka är vi?
Förskolan Linnéa hämtar inspiration från Reggio Emilias filosofi vilket i stora drag innebär ett forskande arbetssätt där barnens val, erfarenheter, tankar och teorier är viktiga.

Tjänsten vi söker är 1 Förskollärare 100% tillsvidare

Tillträdesdag 7 januari 2020.

Varmt välkommen med din ansökan och frågor till maria@forskolanlinnea.se senast den 25 oktober.

Är du intresserad av att arbeta hos oss som timvikarie så är du välkommen att höra av dig till oss!

Förskolan Linnéa
Traktorgatan 12