Vi söker en Förskollärare
Var med och gör skillnad för varje barn! Nu söker vi dig som är en nyfiken och lösningsinriktad pedagog med nya tankar och idéer.

Vem är du?
Du är utbildad förskollärare med stor glädje och lust inför ditt uppdrag, driftig och engagerad.Vi tror att du är en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagens olika situationer genom lek och fantasi. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och har en förmåga att ta tillvara alla barns olika kompetenser. Du har även ett trevligt och professionellt bemötande gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vilka är vi?
Förskolan Linnéa hämtar inspiration från Reggio Emilias filosofi vilket i stora drag innebär ett forskande arbetssätt där barnens val, erfarenheter, tankar och teorier är viktiga. Hos oss har vi ca 80 barn fördelade på 4 avdelningar.

Förskollärartjänsten är på ca 75% tillsvidareanställning.
Tillträdesdag prel. 10 april 2017.
Varmt välkommen med din ansökan och frågor till maria@forskolanlinnea.se senast den 5:e mars. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Förskolan Linnéa
Traktorgatan 12